logo
logo
Mantorp Transport
Skräddarsydda transportlösningar


Top A

Jobba hos oss

Då företaget växer behöver vi fler kollegor i vårt gäng.
  • Nu söker vi chaufför till en av våra återvinningsbilar! Vi söker nu en chaufför med minst körkortsbehörighet C, giltig YKB samt god körvana.
Uppdragen med återvinningsbilarna genomförs framförallt i västra länsdelarna och utgår från Motala. Vi hanterar fraktioner så som papper, plast, glas, metall och wellpapp. Mantorp Transport AB har även uppdrag åt flera hustillverkare där vi transporterar och monterar hus, vi utför containertransporter och betongtransporter. Då företaget växer behöver vi fler kollegor i vårt gäng, tillsättning av tjänster sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan linda@mantorptransport.se och märk ämnesraden med ”Ansökan” Vi vill att du berättar kort om vem du är och vilka erfarenheter du har samt lämnar minst en referens.  
  • Kranbilsförare
Vi söker erfarna chaufförer med körkortsbehörighet C och CE, giltig YKB samt god körvana av fordonsmonterad kran över 18-tonmeter. Mantorp Transport AB har uppdrag åt flera hustillverkare där både transport och montage ingår i arbetsuppgifterna. Det kan förekomma övernattning någon gång i veckan. Vi utför även container, betong, avfall och pallgodstransporter. Det viktigt att du är serviceinriktad och duktig på att möta olika sorters människor, i alla situationer. Välkommen att skicka din ansökan linda@mantorptransport.se och märk ämnesraden med ”Ansökan” Vi vill att du berättar kort om vem du är och vilka erfarenheter du har samt lämnar minst en referens.
Widget not found!


Mantorp Transport AB   Bruksvägen 3   595 95 Mjölby
0142-260 10   info@mantorptransport.se